3 tips om effen muren te versieren 

Muren zijn een van de meest invloedrijke onderdelen van de sfeer en uitstraling van het interieur van het huis. Laat het oppervlak van je muren daarom niet blanco of effen. Met de juiste wanddecoratie zul je je zeker niet vervelen. Een van de meest gebruikelijke manieren om muren te decoreren, is door foto’s of schilderijen te installeren. Je kunt een fotolijst 10×15 aan de wand hangen om een levendige, interessante en minder eentonige sfeer in de kamer creëren. De volgende drie tips zullen je helpen bij de decoratie van je muren. 

Fotolijsten gebruiken 

Het installeren van fotolijsten op muren is een gangbare praktijk. Fotolijsten in verschillende formaten zoals die van Lijstentoko zijn gemakkelijk te verkrijgen en kunnen worden aangepast aan je behoeften. Je moet echter op de volgende aspecten letten, zodat de fotolijst die je aan de muur installeert, maximaal resultaat kan geven. Installeer eerst een fotolijst met een hoogte die overeenkomt met het gezichtspunt van het oog, dat is ongeveer 150-160 cm vanaf de vloer. Zo kun je de foto comfortabel bekijken. Niet te hoog en niet te laag. Ten tweede, maak gebruik van fotolijsten om de kamer in evenwicht te brengen. Dit betekent dat de fotolijst niet altijd in het midden van de muur hoeft te worden getoond, of symmetrisch met andere meubels hoeft te worden weergegeven, omdat de ruimte er dan stijf uitziet. 

Typografische kunst gebruiken 

Typografie is een schilderij of tekening bestaande uit letters of zinnen die zo zijn vormgegeven dat het een sfeervolle wanddecoratie wordt. Deze zinnen kunnen de vorm hebben van aanhalingstekens of bemoedigende zinnen voor jezelf. Typografische kunst kan worden gemaakt van hout, glas, acryl of rechtstreeks op de muur worden geschreven met verf. Voor de plaatsing kun je het meest zichtbare deel van de muur kiezen, zodat iedereen die je huis bezoekt de letters goed kan lezen. 

Versier de muren met muurschilderingen 

Je moet een muurschildering kunstenaar inhuren om de muurschildering te maken voor de beste resultaten. Gebruik je verbeeldingskracht en ben creatief als je kiest voor een muurschildering. Op deze manier kan elke muur in je huis een sfeer bieden die je meer comfortabel maakt als je thuis bent. Uit deze 3 opties is het gebruik van fotolijsten de meest aanbevolen optie. Dat komt omdat fotolijsten niet alleen je muren verfraaien, maar ze kunnen ook aan de gasten laten zien wie de bewoners van het huis zijn. Je kunt deze fotolijsten gewoon online kopen. Surf nu op internet om te zoeken naar een vertrouwde verkoper van fotolijsten en koop de juiste fotolijsten die je muren kunnen verfraaien!