Een elektrisch zit sta bureau in vergelijking met een handmatige variant

Zit sta bureaus kende je waarschijnlijk al, maar ken je ook de elektrische variant? Een elektrisch zit sta bureau kan fijner zijn voor je werknemers dan een zit sta bureau die je handmatig dient te verstellen. Hier zijn verschillende oorzaken voor te bedenken. In deze blog zal je erachter komen waarom een elektrisch zit sta bureau eigenlijk veel meer gemak geeft dan een zit sta bureau die je handmatig versteld. Het brengt dan misschien extra elektriciteitskosten met zich mee, maar het is het zeker waard. Kom er snel achter waarom het je geld waard is. 

Gebruiksgemak

Met een elektrisch zit sta bureau heeft je werknemer sneller de juiste hoogte bereikt. Een werknemer die regelmatig wil wisselen tussen zitten en staan, zal het je dus in dank afnemen indien je kiest voor een elektrisch zit sta bureau. Het scheelt de werknemer tijd en voorkomt een hoop ongemak tijdens het werken. Zeg nou eerlijk, wie zit erop te wachten dat je constant opnieuw het bureau handmatig moet gaan verstellen? Dat is gewoon niet te doen. Het is absoluut niet prettig voor de werknemer en deze zal de functie misschien zelfs steeds minder vaak gaan gebruiken. Een handmatig verstelbaar bureau is nou eenmaal niet zo gebruiksvriendelijk. Hier heb je geen last van met een elektrisch zit sta bureau. 

Een elektrisch zit sta bureau is minder arbeidsintensief

Naast het feit dat de juiste hoogte sneller wordt bereikt en dit dus scheelt in de tijd, is het ook veel minder arbeidsintensief. Het scheelt zo ontzettend veel moeite per dag voor je werknemers. Het is dan toch veel logischer om gewoon voor zo’n elektrisch zit sta bureau te gaan in plaats van de handmatige versie? Naast dat de handmatige versie minder kosten met zich meebrengt, heeft het geen enkele toegevoegde waarde in vergelijking met de elektrische variant ervan. 

Het bureau onthoudt de gewenste hoogte

Tot slot zijn er elektrische zit sta bureaus met een superhandige geheugenfunctie. Je hoeft nu zelf niet meer na te denken over de hoogte en kunt dit simpelweg overlaten aan het bureau zelf. Nóg meer gebruiksgemak dus en ideaal voor de gebruiker van het bureau. Dit wil je toch gewoon hebben voor op kantoor? Dit gebruiksgemak, dat gun je toch iedere werknemer die je hebt? 

Als je nu nog niet overtuigd bent van het feit dat een elektrisch bureau gewoon veel beter is, dan weten wij het ook niet meer. Het scheelt elke werknemer per dag behoorlijk wat tijd en vooral ook moeite. Het voorkomt op die manier dat werknemers simpelweg geen gebruik meer maken van de functie om te staan. Dit is namelijk wellicht het geval als het steeds zo ontzettend veel tijd en moeite kost om keer op keer het bureau goed af te stellen. Met een elektrisch zit sta bureau los je deze twee problemen eenvoudig op. Daarnaast kan een elektrisch bureau de ideale hoogte voor de werknemers onthouden met behulp van de geheugenfunctie. Zelf nadenken over de juiste hoogte wordt overbodig gemaakt. Wat wil je nog meer?