Ga voor een onopvallende stijl met een zwart tv meubel 

Bij het herinrichten van je woning kom je onvermijdelijk de vraag tegen wat er met de televisie moet gebeuren. Moet die aan de wand hangen of is het praktischer om die op een staand tv meubel te zetten. Over die vraag moet je goed nadenken, want een televisie is een centraal element in de inrichting. Hij moet op een handige plaats staan, maar mag niet overheersend aanwezig zijn. Een goede manier om te voorkomen dat de tv het interieur domineert is te kiezen voor een tv meubel zwart. 

  1. Onopvallend chique 

Het voordeel van een tv meubel zwart is, dat het als het ware verdwijnt in de omgeving. Moderne televisies zijn vaak ook uitgevoerd in donkere matte tinten, waardoor ze alleen als ze zijn ingeschakeld een aandachtspunt in het interieur zijn. Door het tv meubel af te stemmen op de vormgeving van de tv creëer je als het ware een onopvallende eenheid. Moderne tv meubels zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Je hebt de mogelijkheid om een meubel aan te schaffen in een matte kleur zwart, maar in sommige interieurs is het ook fraai om juist een glimmend zwart tv meubel te kiezen. 

  1. Staand of zwevend? 

Of je nu kiest voor een tv meubel dat op de vloer staat of een meubel dat aan de wand hangt; alle modellen zijn verkrijgbaar in een chique zwarte kleur. Wie een hele lichte muur heeft en daar een zwevend tv meubel zwart op wil hangen moet er rekening mee houden dat het meubel sterk kan contrasteren met de muur. Het effect is dan dat het meubel met de tv er in enorm opvalt. Het voordeel van een zwevend tv meubel is echter, dat de televisie dan maar heel weinig ruimte in beslag neemt. 

  1. In het oog springend element 

Een totaal andere benadering van de stijl en de kleur van een tv meubel is, dat je een product kiest dat juist contrasteert met de rest van het interieur. In een heel licht interieur kan een tv meubel zwart een echte eyecatcher zijn. Vooral als wordt gekozen voor een glimmende afwerking. Wat betreft materiaalkeus zijn de mogelijkheden zijn erg groot. Wie hout en staal kiest gaat voor een robuuste uitstraling. Een tv meubel dat is gemaakt van zwart glas neigt meer naar een hele moderne uitstraling. Met een tv meubel zwart kun je dus alle kanten op. 

Tip: tv-meubel-nderland.nl