Het hele jaar door genieten van je tuin

glazen schuifwanden

Heb je een tuin dan wil je daar natuurlijk optimaal van genieten, je hebt al een overkapping laten plaatsen om ook bij een beetje regen overdekt te zitten in de tuin. Maar wil je echt genieten ook wanneer het koud wordt, door gebruik te maken van glazen schuifwanden kun je zomer en winter in de tuin zitten. De schitterende wanden schuif je in de zomer open, wordt het kouder dan doe je de wand dicht en zit je heerlijk beschut. Ook ideaal als de eerste zonnestralen weer komen in het voorjaar.

glazen schuifwanden

De wanden passen onder iedere overkapping

Wat voor overkapping je ook hebt in de tuin, de glazen schuifwanden van Verasol passen onder iedere overkapping. De wand bestaat uit een aantal glazen panelen, die je eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Is het weer nog niet zomers, kun je toch beschut onder de overkapping zitten om te genieten van je prachtige tuin. Welk model je ook kiest, iedere wand is uitgevoerd in de beste kwaliteit.

Geen hoge rails

Bij de glazen schuifwanden van Verasol is ook rekening gehouden met het comfort en de uitstraling, hierdoor heb je geen hoge rails aan de onderkant waarover je kunt struikelen. De wanden schuiven zeer eenvoudig open en dicht, in een handomdraai heb je weer een prachtige open overkapping of desgewenst weer dicht. Wil je in de winter ook genieten van je tuin, is het mogelijk om er bijvoorbeeld een terrasverwarmer te plaatsen. Zo zijn er verschillende accessoires waar je nog meer plezier mee kunt creëren.