Trendkleuren 2023: met deze verf op de muur is jouw woning helemaal hip

De trendkleuren van 2023

Wil je graag een nieuw kleurtje op de muur? Kies dan niet zomaar een kleur uit, maar ga mee met de trends van 2023! Door te kiezen voor één van de trendkleuren van 203 maak je jouw woning helemaal hip. Bovendien kunnen wij je wel vast verklappen dat deze kleuren echt prachtig staan in ieder interieur. Ben je benieuwd naar de trendkleuren van 2023? Lees dan snel verder, want wij vertellen je in dit blog welke verf jij zeker op je muren wilt hebben!

Vining Ivy

Eén van de trendkleuren van 2023 is de blauwgroene Vining Ivy. Deze serene tint mengt krachtig blauw met een verfijnd groen. Hierdoor krijg je een diepe edelsteenkleur. Deze kleur is een perfecte match met een kleurrijk, chique interieur, maar kun je ook gebruiken voor een wat meer traditionele vibe. Vining Ivy is hoe dan ook een trendy toevoeging. Ga dus snel deze kleur verf bestellen.

Nordic Green

Naast Vining Ivy, is ook Nordic Green één van de trendkleuren van 2023. Nordic Green ademt rust uit. Het geeft body aan een ruimte zonder dat het opdringerig is. Nordic Green is een groen grijze tint en past mooi bij zowel warme als koele tinten. Wie balans in zijn of haar interieur wil, kan zeker Nordic Green op de muren verven. Omdat er veel kleuren bij matchen, kun je alle kanten op.

Wild Wonder

Tot slot behandelen we Wild Wonder. De laatste in het rijtje trendkleuren van 2023. Maar hiervoor geldt zeker, last but not least. Wild Wonder is een positieve, natuurlijke gele tint. Wild verwijst naar het vrije gevoel van de natuur en Wonder naar de natuurlijke magie die overal om ons heen is. Wild Wonder verbindt ons met buiten en laat ons in huis beter voelen. Wil je graag een effen muur versieren? Klik hier voor tips!