Alles over HSB wanden

Lees hier alles over HSB wanden Wandshop en bekijk de bouwkundige elementen op de website. HSB Walls zijn lichtgewicht en snel leverbaar, waardoor ze ideaal zijn voor milieubewuste personen die houtskeletbouw gebruiken. Dus vergeet de ouderwetse gemetselde spouwmuren, want dit is achterhaalde techniek. Bouwen kan snel en milieuvriendelijk en HSB wanden zijn net zo duurzaam als traditioneel bouwen. Hoe dan ook, houtskeletbouw is een modernere techniek, lees meer over houtskeletbouw. Dit is in de eerste plaats een gezellig huis, koel in de zomer en warm in de winter, met een goede geluidsisolatie.

Bouwen gedurende (bijna) alle weersomstandigheden

De HSB wanden Wandshop zijn gemaakt in de werkplaats. Binnen heeft het voordeel dat het niet wordt beïnvloed door weersomstandigheden. Bij haalbaar weer worden de muren verplaatst naar de plaats waar het gebouw moet worden gebouwd en kan het huis in ongeveer een week worden gebouwd.

Logisch dat dit in de lente, zomer of hooguit herfst is, als er weinig kans is op sneeuw. Daarna kwamen de laatste puntjes op de i, zoals het timmeren, het ophangen van ramen en deuren, het verlengen van sanitair en het betegelen. Dit soort werk is in volle gang, dus er is tijd genoeg. Het gaat om het creëren van een werkvloer en het bouwen van een huis dat altijd kan bij haalbaar weer.

HSB wanden leveren niet in om comfort

Een huis gemaakt van HSB-muren is zeer comfortabel. Foto’s laten zien dat het gebruik van een thermische deken niet zuinig is, meer dan de meeste mensen denken. Geluid van buiten dringt het huis niet binnen en midden in de zomer koesteren de muren van de HSB zich in de zon en komt de warmte langzamer het huis binnen. Hierdoor hoeft de airco niet hard te werken en kun je besparen op het elektriciteitsverbruik. En omgekeerd hoef je in de winter niet buiten te verwarmen, wat ook voordelen heeft qua energierekening. Bekijk de wanden op de website.