De mooiste lampen van 2023

zwarte hanglamp

Het jaar is nog maar net begonnen en volgens ons had het niet beter kunnen starten met deze nieuwe trendy lampen. Wij zijn helemaal weg van de zwarte hanglamp en vloerlampen die zijn uitgekomen. Met deze lampen geef jij je huis de make over die het nodig heeft. Lees er hier meer over!

De hanglamp

Laten we eerlijk zijn, een hanglamp heeft alles wat we van een lamp verwachten. Het is een van de middelpunten in je huis. Dat is niet zonder reden. Wanneer je een hanglamp wat hoger ophangt, geeft het voldoende licht om een hele kamer te verlichten. Je kan ze naar eigen wens op verschillende hoogtes hangen. Voor ieder interieur is er wel een hanglamp te vinden. Wij zijn al helemaal enthousiast van deze zwarte hanglamp. Deze neutrale kleur past vrijwel in ieder huishouden. Wanneer je een woonkamer instapt en er hangt een zwarte hanglamp, zal dat direct je aandacht trekken. Het is een echte eyecatcher voor jouw woning. Wil je het helemaal afmaken? Combineer dan een zwarte hanglamp met een witte vloerlamp.

Zwart en witte lampen

Het klinkt natuurlijk totaal niet logisch om zwarte en witte lampen te gaan combineren. Maar volgens ons zijn dit juist kleuren die je goed bij elkaar kan plaatsen. Deze twee contrastkleuren vullen elkaar juist aan. Het grote voordeel van witte en zwarte kleuren is dat je ze goed kan combineren met andere kleuren. Wanneer je dus een zwarte of witte lamp in huis haalt, zal die zeker goed matchen met jouw interieur.

De vloerlamp

Een lamp die in 2023 echt zijn opmars gaat maken is de scandinavische vloerlamp. Hou je van de scandinavische woonstijl? Dan moet je deze lampen echt even gaan bekijken. Ze zijn er in verschillende houten driepoten, of kies voor een enkele poot. Deze lampen zijn neutraal van kleur en passen goed in ieder interieur. Ze zijn ook goed te combineren met zwarte of witte tinten. Als we het hebben over vloerlampen, dan kunnen we de booglamp natuurlijk niet vergeten. Deze praktische lamp is een aanwinst voor je huis. Je kan deze lamp makkelijk verplaatsen. Wanneer je geen plafondlamp kan ophangen, is dit voor jou de uitkomst. Omdat deze lampen in verschillende hoogtes te verkrijgen zijn, of omdat je sommige zelfs in hoogte kan verstellen, is deze lamp een must have voor iedereen die niet voldoende licht in zijn kamers kan krijgen.