Een nieuwe boxspring gekocht via internet

boxspring

Mijn vriend en ik hebben een boxspring via het internet gekocht. Wij vonden dit in eerste instantie een grote gok. Je weet nooit wat je gaat krijgen! Maar de website waar wij gingen bestellen stond goed aangeschreven. Wij hebben eerst onze slaapkamer opgemeten. Stel je voor dat je een nieuw bed koopt en het niet past! Natuurlijk wilden wij zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte. Maar wij wilden ook een supergroot bed. Het is erg fijn om de ruimte te hebben om lekker te kunnen bewegen in je slaap. Daarom hebben wij ook voor een boxspring gekozen. Deze zorgen er nu eenmaal voor dat je goed kunt slapen!

boxspring Altijd lekker slapen met een boxspring

Het leek een hele opgave, maar al snel hadden wij de boxspring in huis. Bij dezelfde webshop hebben wij ook een stevig matras besteld. Hier kunnen wij wel een aantal jaren mee vooruit! De kwaliteit is erg goed. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. De kosten vielen mij reuze mee! Het bed was in het echt veel groter dan wij dachten, maar dat is juist fijn. Nu met het juiste beddengoed kunnen wij altijd lekker slapen. Wij hebben gekozen voor een model waarvan het hoofd gedeelte omhoog gezet kan worden. Zo kunnen wij heerlijk relaxen in ons bed, terwijl wij bijvoorbeeld een filmpje kijken. Het model dat wij hebben bestaat uit twee delen en dat is ideaal, zo kan ik namelijk eenvoudig de bedden opmaken. Ik zou nu niets anders meer willen!

 

boxspring

Mooie deal

Je kunt altijd online eens kijken bij boxspring.nl. Zij hebben regelmatige mooie deals waardoor je voor een schijntje jouw nieuwe bed kunt kopen. Ook voor losse matrassen kun je hier terecht. Je kunt onder meer kiezen voor hotel kwaliteit. Dat is keer op keer hemels slapen, dat kan ik je wel vertellen!