Hoe richt ik mijn huis in

houten spiegels

Je hebt net je eerste woning kunnen kopen of huren en het moment is aangebroken. Het inrichten kan beginnen. Er spoken op dat soort momenten veel vragen rond in ons hoofd. Het is namelijk een onzekere situatie waarvan we niet goed weten wat we ermee aan moeten. Hierdoor trekken we onze keuzes snel in twijfel en dit zorgt voor een hoop onzekerheid. Als het inrichten voorbij is kan het decoreren beginnen. Overal moet iets komen, geen plekje mag leeg blijven. Misschien wil je wel een spiegel aan de muur. Kies je dan voor een barok spiegel, of voor een houten spiegel? En de kussentjes voor op de bank? Kies je dan voor kussentjes met veel kleur of juist weinig?

Woonstijlen

Er zijn oneindig veel woonstijlen waar je aan kan denken voor je eerste woning. Als je op zoek bent naar een gezellige sfeer in je huis met veel ditjes en datjes kun je denken aan bohemian. Daar vind je ook veel planten terug in jouw woning. Dit samen zorgt voor een gezellige sfeer met veel kleur. Wanneer je op zoek bent naar een strakke uitstraling kun je denken aan hotel chique. Hier is alles netjes en mooi ingericht en ieder onderdeel van jouw woning straalt hier luxe uit. Je kunt dan denken aan goudkleur en verschillende soorten natuurstenen. Dit samen zorgt voor een georganiseerde uitstraling met veel natuurlijke kleuren.

Decoreren

Decoreren is ontzettend lastig. Je begint natuurlijk met decoreren op basis van de woonstijl die je hebt gekozen. Wanneer je hebt gekozen voor hotel chique kun je kiezen voor een mooie grote, ovale spiegel aan de muur. Dit brengt een luxe uitstraling met zich mee en zorgt voor een beetje opvulling aan de muur. Wanneer je kiest voor een ongeorganiseerde stijl waar veel te zien is kun je denken aan kussentjes en kleedjes. Een leuk idee kan zijn om meerdere verschillende kleedjes over elkaar heen te leggen onder een koffietafel. Dit zorg voor een speelse stijl en een grote gezelligheidsfactor. Hoe meer kleur hoe beter!