Holland Warmte heeft de beste dienstverlening

Holland Warmte

Holland Warmte Holland WarmteHolland Warmte heeft zich de afgelopen jaren echt bewezen bij mij. Ik heb bij hen namelijk een contract lopen voor service. Hierdoor kan ik hen altijd bellen voor onderhoud of reparatie. Dat kan zelfs in het weekend of midden in de nacht. Zij hebben 2 verschillende vestigingen door het hele land, waardoor zij jou overal van dienst kunnen zijn. Zelf heb ik hier heel erg weinig verstand van en daarom leek het mij handig dit af te sluiten. Sinds een jaar heb ik namelijk ook geen vriend meer die dit soort dingen op kan lossen voor mij. De eerste keer dat zich een probleem voordeed, was dat toen de verwarming het niet meer deed. Het was midden in de winter en het vroor iedere nacht. Voor mijn kinderen had ik gelukkig nog genoeg dekens en zelf heb ik mij gewoon dik aangekleed. Diezelfde avond heb ik nog gebeld en vroeg de volgende morgen kwam er iemand langs.

Ik ben tevreden over Holland Warmte

De tweede keer dat Holland Warmte langs kwam, was om mijn boiler te vervangen. Deze was toen al heel erg oud en echt toe aan vervanging. Ik heb er bewust voor gekozen om ook dit bij hen aan te gaan schaffen. Zo kon ik vertrouwen op de goede service die ik altijd van hen gewend was. Ik werd heel erg goed advies van een medewerkster aan de telefoon en op basis daarvan heb ik toen een keuze gemaakt. Hiervan heb ik een offerte aangevraagd en voor ik het wist was het helemaal geregeld. De monteur heeft alles netjes vervangen en voor ik het wist was alles weer als nieuw. De prijs viel mij achteraf heel erg mee, dus dat was mooi meegenomen. Mocht jij benieuwd zijn naar de merken die zij verkopen, neem dan zeker eens een kijkje op de website!