Een horeca parasol gekocht voor het terras

Xterior

Wij hebben onze horeca parasol staan! Voorheen hoorde wij altijd mensen klagen over het feit dat zij vol in de zon moesten zitten. Persoonlijk vind ik het niet zo heel erg, echter wil ik natuurlijk niet hebben dat onze gasten gaan lopen. Hierdoor ben ik toen op het internet gaan zoeken naar een parasol. Al vrij snel was ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier kun je alles op maat bestellen en het voorzien van je eigen logo. Wel zo prettig om te weten dat er veel mogelijk is bij dit bedrijf.

horeca parasol

Een horeca parasol voor thuis?

Aangezien onze gasten dit onwijs op prijs stellen, ben ik nieuwsgierig geworden. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt omdat ik wilde weten of dat het mogelijk is om dit ook voor thuis te bestellen. Zodoende ben ik weer terug gekeerd naar de website van Xterior. Mijn offerte werd aangevraagd en in een mum van tijd kreeg ik een bericht terug. Voor thuis een parasol bestellen was geen enkel probleem. Dit heb ik natuurlijk direct gedaan. De kwaliteit is namelijk perfect en bovendien hoef ik niet iedere dag het naar binnen te halen als het gaat regenen.