Houdt u van chique? Kies dan voor een vloer met visgraat patroon!

De meeste mensen kopen laminaat en dan kopen ze ook nog eens het laminaat dat iedereen koopt. De normale lange stroken, netjes geplaatst maar zo saai. Tenminste in mijn ogen dan. Ik ben interieur designer en vind graag nieuwe, interessante dingen op dit gebied en ik moet zeggen dat de visgraat vloer wel mijn hartje heeft gestolen. De visgraat vloer is prachtig om te zien. Wel een stuk moeilijker om te leggen dus als het even kan zou ik adviseren om deze te laten leggen. Natuurlijk is het dan ook belangrijk, vooral in mijn werk, om een goede website aan mensen te adviseren waar ze vloer met visgraat patroon kunnen bestellen met een gerust hart. Waar ze een verscheidenheid aan visgraat vloeren bieden en waar de prijzen redelijk zijn. Niet te goedkoop want dat vertrouw ik persoonlijk nooit, maar zeker ook niet te duur want op die manier denken cliënten straks dat ik aandelen heb in het bedrijf of iets dergelijks. Zo kwam ik terecht op voordeelvloeren.nl, een site die heel veel vloeren aanbiedt. Ze bieden ze aan in verschillende vloeren en dus ook een visgraat patroon vloer en verschillende soorten hout en in verschillende prijzen. De visgraat vloer heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uit gezien, in ieder geval niet in mijn ogen. Mocht u na bestelling en levering erachter komen dat u teveel heeft gekocht dan komen ze de dichte pakken gratis bij u thuis ophalen, wat een service! Als u ook een ondervloer bij hen koopt geven ze extra voordeel. Ze geven 25 jaar fabrieksgarantie, de visgraat vloer is waterbestendig en ook geschikt voor vochtige ruimtes en voor ruimtes met vloerverwarming. Het team van deze website staat klaar om u te helpen bij enige vragen die u mocht hebben. U kunt brochures en prijslijsten bestellen zodat u alles nog eens rustig kunt doorlezen. Ze zijn ook te vinden op Facebook, Pinterest en Instagram, daar kunt u ook foto’s vinden van de vloer met visgraat patroon. Er staan genoeg foto’s op de site ook om een goede indruk te geven van wat de site precies aanbiedt. En natuurlijk op de verschillende social media kunt u de visgraat vloer ook nog eens goed bekijken.

Een voer met visgraat patroon koopt u hier

Dat is wat ik zie als ik naar deze vloeren kijk. Geweldig mooi, met een prachtige houtstructuur en in verschillende decoreren. Door de uitstekende warmtegeleiding alleen nog maar fijner bij vloerverwarming. Als u de vloer alleen bedrijfsmatig gebruikt krijgt u 15 jaar garantie in plaats van 25 jaar, wat natuurlijk ook heel mooi is.

Bent u ook toe aan iets nieuws?

Deze site biedt een vloer om mee weg te lopen, omdat:

  • Ze goede kwaliteit bieden
  • De website duidelijk en overzichtelijk is
  • De vloeren er prachtig uitzien

Op voordeelvloeren.nl vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Ik vind deze mooie site zeer zeker een aanrader en ik durf u te zeggen dat ze de kwaliteit zullen leveren die u zoekt. Met de mooie garantie en de goede service komt u al een heel eind! Ook kunt u kiezen ervoor om de vloer met visgraag patroon op te halen of te laten bezorgen, mocht u het zelf in de hand willen houden dan haalt u de vloer zelf op en anders laat u deze bezorgen.