Leuke items voor een zwart interieur

Houd jij van de kleur zwart? En heb je het liefst ook een deel van je woning in het zwart? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat alles zwart is; het geheel wordt dan erg somber. Toch kan het best mooi zijn om verschillende zwarte elementen in je interieur te hebben, mits je het goed doet. Weet je niet zo goed hoe je zwart terug kunt laten komen in je huis? We geven je graag wat tips.

Een zwarte wandklok

Om altijd bij de tijd te zijn is het handig om één of meerdere klokken in huis te hebben hangen. Een klok is niet alleen nuttig, het oog wil tegelijkertijd ook wat dus tegenwoordig bestaan er veel klokken die er stijlvol uitzien. Een mooie zwarte wandklok kan erg mooi uitkomen op bijvoorbeeld een grote, lege muur. Op die manier voeg je subtiel een zwart element toe dat veel voor de sfeer in je woning kan doen.

Een zwarte badkamerset

Heb je een donkere badkamer, of juist een lichte badkamer waarin je graag wat zwart zou laten terugkomen? Dan mag een zwarte badkamerset niet ontbreken. Deze kun je geheel zelf samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een toiletborstel, een zeepdispenser, een beker voor je tandenborstel en een pot waar je je wattenschijfjes in kunt opbergen. 

Een zwarte lamp

Uiteraard wil je ook goed kunnen zien in je huis. Er zijn verschillende soorten lampen waar je uit kunt kiezen. Misschien lijkt een zwarte hanglamp je wel wat, zoals die van LampenShopOnline. Je kunt ook voor verschillende soorten lampen gaan. Neem bijvoorbeeld een zwarte vloerlamp, een hanglamp en een bijpassende tafellamp. Op die manier zorg je ervoor dat verschillende plekken in het huis goed verlicht zijn. Wil je dan eens werken aan de eettafel in plaats van in je werkkamer, dan kan dat gewoon als ook daar een mooie zwarte lamp staat.