Plekken in Samos waar je zeker eens heen zou moeten gaan!

Samos

Als je op vakantie gaat naar het griekse eiland samos zijn er verschillende plekken die je dan zeker niet kunt overslaan. Er zijn veel verschillende dingen die leuk zijn om eens gezien te hebben.

Samos

De stad Samos verdient zeker een bezoekje

Samos stad is de hoofdstad van het griekse eiland Samos. Het eiland bevindt zich in het oosten van de Egeïsche zee. De stad ligt in de baai Vathy. Je kunt in de stad veel zien van de cultuur die op het eiland is. Er zijn veel smalle steegjes waar je veel huisjes kunt zien. De stad is tegen een helling aan gebouwd. Er is veel moois te zien in de stad, zo zijn er bijvoorbeeld hele mooie kerken. 

Je kunt kokkari zeker niet overslaan

Kokkari is de meest bekende badplaats van het eiland. Je zult zien dat hier dan vaak ook de meeste toeristen te vinden zijn. Er zijn in het dorp twee verschillende boulevards. Je vindt hier voldoende verschillende restaurants en cafés. Je kunt hier zowel overdag, als in de avond heerlijk vertoeven.

Ook Pythagorion moet je zeker eens bezoeken

Het dorpje Pythagorion staat vooral bekend om de haven die er te vinden is. Er zijn vaak veel zeilboten en visbootjes te zien. Dit zorgt voor een hele leuke sfeer. Langs de haven op zit ook weer een boulevard waar je heerlijk kunt zitten om een hapje en drankje te doen.