Realiseer het huis van je dromen

volledige renovatie

Vaak wordt er gedacht dat je een ander huis moet kopen om het huis van je dromen te kunnen realiseren, maar eigenlijk ben je op de plek waar je nu woont heel gelukkig. Alleen het huis is flink verouderd, en heeft een volledige renovatie nodig om je droomhuis te worden. Na de renovatie voldoet je huis aan de nieuwste en modernste technieken, en geniet je eigenlijk van een nieuw huis op dezelfde vertrouwde plek waar je wilde blijven wonen.

volledige renovatie

Woon tijdelijk ergens anders

In de meeste gevallen moet je tijdens een volledige renovatie ergens anders gaan wonen, je woning wordt van boven naar beneden compleet gerenoveerd. Natuurlijk is het hierbij wel van groot belang dat je precies weet wanneer de renovatie klaar is. Bij kraalarchitecten.nl kun je rekenen op een goede planning, en wordt de opleverdatum ook in de gaten gehouden zodat je niet in de problemen komt met je tijdelijke slaapplaats. Ontwerpen van je nieuwe woning is dus niet het enige wat de architecten doen.

Compleet geregisseerd

Natuurlijk wil je tijdens een volledige renovatie van je woning iemand naast je hebben staan, tijdens de renovatie staat kraalarchitecten.nl naast je. Naast het droomhuis wat je krijgt, wil je er ook op kunnen vertrouwen dat alles wat op papier staat naar wens wordt uitgevoerd. Tijdens de renovatie wordt ook gewerkt aan de duurzaamheid van je woning, om op een duurzame en milieuvriendelijke toekomst voorbereid te zijn. Vaak is renoveren voordeliger dan het bouwen van een nieuw huis.