Ruimte voor beton cire

Beton cire is echt de nieuwste woonrage. Het klinkt wellicht een beetje gek, dat snappen we ook wel. Bij beton denk je toch vooral aan lelijke fabrieken, of het materiaal waarmee je een scheur in je muur of vloer vult, maar zeker niet aan een mooi product om te gebruiken voor de inrichting van je huis. Toch is dus niets minder waar. Dit komt ten eerste doordat beton cire bepaalde goede eigenschappen heeft. Zo is het bijvoorbeeld erg sterk en dus duurzaam. Ook is het nog eens voegen vrij, waardoor het erg hygiënisch is. Omdat het ook relatief makkelijk aan te leggen is, kun je het voor veel verschillende dingen gebruiken. Hier laten we zien in welke ruimtes je het product allemaal kan gebruiken.

Woonkamer en keuken

Beton cire wordt voornamelijk gebruikt om vloeren van te maken. Het is makkelijk te leggen en je hebt de keuze uit veel kleuren. Voor bijvoorbeeld een industriële woonstijl is de betonnen cire vloer echt perfect. Het geeft je woonkamer namelijk een erg stoere, maar toch ook rustige uitstraling. De vloer kun je gemakkelijk doortrekken naar de keuken. Zo heb je een mooie doorlopende ruimte. Maar naast de vloer kun je in de keuken ook bijvoorbeeld het keukenblad met beton cire laten afwerken. Dat is echt super gaaf. Kijk eens op het internet voor wat inspiratie.

Slaapkamer en badkamer

Beton cire in de slaapkamer is ook erg goed te doen. Ook hier kun bijvoorbeeld de vloer laten leggen met beton cire. Omdat beton gemakkelijk te combineren met vloerverwarming kun je dus beton cire in de slaapkamer gebruiken voor een erg warm gevoel en look. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de badkamer. Hier kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de wanden ook met beton cire af te werken, dit geeft een hele stoere uitstraling. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld de wasbak van beton cire laten maken. Dit zie je veel in Frankrijk en is erg mooi.