Tafelzeil

Een tafelzeil is een tafelkleed, maar dan van kunststof en heel gemakkelijk schoon te maken. Zo wordt je tafel ook goed beschermd tegen kringen, vlekken en krassen. Vooral met kinderen is een tafelzeil erg gemakkelijk. 

Tafelzeil buiten

In de zomer is het heerlijk om buiten te eten aan een picknicktafel bijvoorbeeld. Een tafelzeil zorgt er dan voor dat de tafel beschermd wordt en het geeft ook meteen een vrolijke uitstraling. Houd er wel rekening mee dat zonlicht de kleuren kan doen verbleken en dat een tafelzeil niet bestand is tegen directe hitte. 

Reinigen en onderhouden van een tafelzeil

Een tafelzeil reinig je met een vochtig doekje. Een schuurmiddel wordt afgeraden, evenals de wasmachine. Mochten er oneffenheden in het tafelzeil zitten, dan werk je dat het beste weg door te strijken aan de achterkant met een lauwe / koele strijkbout. Je kan het beste het tafelzeil opgerold bewaren. Dan blijft het het mooiste.

Een tafelzeil kopen

Bij Superwoonwinkel kan je uitstekend terecht voor een tafelzeil. Wil je hip en trendy, retro, simpel, een ouderwets boerenbontje, iets met bloemen, vlinders of vogels…Noem het maar op, Superwoonwinkel heeft het. Er zijn ook tafelzeilen voor de Kerstdagen en voor kinderfeestjes. 

Bestel het hier

Superwoonwinkel is een webshop die snel en goedkoop levert. Voor het brede assortiment, klik hier. Heb je al een idee wat je wilt, dan is het handig om de filters aan te zetten. Zo vind je snel wat je zoekt. Op verzoek kan je ook een tafelzeil bestellen dat precies op maat gesneden is.

Contact en informatie webwinkel

Superwoonwinkel heeft een uitstekende klantenservice waar je terecht kan met al je vragen en voor een advies. Telefonisch kan je ze bereiken met nummer 085-0471624 en per mail op het volgende e-mailadres: klantenservice@superwoonwinkel.nl. De website heeft ook een contactformulier. Voor de link klik je hier.