Topkunstgras biedt alleen maar voordelen

Ik ben voor Topkunstgras gegaan. Ja, voor in de tuin. Je ziet het steeds vaker en ook ik ben dus overstag gegaan. Of ik er spijt van heb? Integendeel, kunstgras in de tuin biedt alleen maar voordelen als je het mij vraagt.

Veel meer uitstraling
Waarom ik voor kunstgras koos? Simpelweg omdat het mij aan tijd ontbrak de tuin met echt gras bij te houden. Bovendien is het ook ideaal als speelveld voor de kinderen. Die hebben nu het hele jaar door gras en staan niet langer in zand of modder. Tenslotte ziet kunstgras er in elke jaargetijde prachtig uit. Mijn tuin heeft bovendien veel meer uitstraling gekregen. Zelfs de buren merkten dat laatst op, en dat wil wat zeggen.

Gelijke dichtheid
Topkunstgras biedt me heel veel voordelen. Zo is de aanblik van mijn tuin het hele jaar door hetzelfde en is het gras van dezelfde kleur. Ook de dichtheid is steeds gelijk en van onkruid heb ik geen last meer. Ik hoef dus veel minder tijd aan de tuin te besteden en ook de kinderen genieten volop en hebben baat bij de veerkracht van Topkunstgras.

Op maat geleverd
Ik heb mijn kunstgras zelf gelegd. Het werd me op maat aangeleverd en met tips en instructies van de leverancier was het leggen vervolgens een fluitje van een cent. Ik weet trouwens dat je het ook gewoon aan kunt laten leggen. Het is maar net wat je zelf wilt en hoe groot je tuin is. Ik heb een eigen bedrijf en voor mijn pand ligt nu ook nog een tuin met echt gras. Ik kan je verzekeren dat ik al bezig ben ook die ruimte in te richten met Topkunstgras. Ik wil niet anders meer.