Trend van 2023: zwarte kraan 4 in 1  

Ondertussen is bij de meeste van ons de term ‘3 in 1 kraan’ al wel bekend. Een kraan die beschikt over koud, warm en kokendheet water. Alsof deze kraan nog niet genoeg was, staat er alweer een nieuwe kraan klaar. De 4 in 1 kraan. Dit wordt dé trend van 2023. Een nieuwe uitvoering op de 3 in 1 kraan met nog een extraatje. Benieuwd wat dit extraatje is? Dat lees je hier: 

Wat is een 4 in 1 kraan? 

Een zwarte 4 in 1 kraan beschikt dus over nog een extra. Deze extra is een gefilterd waterkraan. Dit gezuiverde en gefilterde water is een stuk gezonder, omdat alle schadelijke stoffen verwijderd zijn. Ook het de zwarte kraan om deze redenen gezorgd voor en verlenging van de levensduur van verschillende apparaten die aanraking komen met kraanwater. Deze apparaten kunnen zijn: een koffiemachine, een strijkijzer of een stoomoven.  

Ook heb je een andere variant van een 4 in 1 kraan. Je kunt ook gaan voor de zwarte 4 in 1 kraan die gekoeld water als vierde functie heeft. Je kunt de temperatuur van het gekoelde water dan zelf instellen en het kan variëren tussen de 4 en 7 graden. Dit gekoelde water komt dan, net als bij het kokendhete water, uit een boiler. Dit is echter wel dan een extra boiler.  

Verschillen 3 in 1 kraan en 4 in 1 kraan: 

Een zwarte kraan: dan hoor je te denken aan een 3 in 1 kraan of aan een 4 in 1 kraan. De 3 in 1 kraan is een kraan die beschikt over koud, warm en kokendheet water. Een hele fijne kraan die door veel mensen gekocht en geliefd is. Maar voor sommige mensen is dit niet genoeg en daarvoor is er nu ook de 4 in 1 kraan! Een zwarte kraan die bovenop de warm, koud en kokendheet functie, ook nog een gefilterde functie heeft.  

Beide kranen worden aangesloten met een boiler die zich in je keukenkastje bevinden. Het enige grote verschil is dat de een dus ook beschikt over gefilterd water en de ander niet. Echter maakt dit voor veel mensen niet uit, maar toch meer mensen dan je zou denken zijn wel opzoek naar een zwarte kraan met gefilterd water.  

De trend van 2023 wordt dus de zwarte 4 in 1 kraan. De uitvoering in het zwart is de uitvoering die het meest gepromoot en verkocht zal worden. Dit is zo, omdat zwart staat voor elegant en modern. Bij vele interieurs sluit een zwarte kraan mooi aan op de inrichting en de verdere stijl van het huis.  

Ben jij op zoek naar een nieuwe kraan en twijfel je tussen de 3 in 1 kraan en de 4 in 1 kraan? Ga dan nog eens de verschillen na en beden of jij open staat voor een kraan met gefilterd water. Denk er vooral aan of je deze functie wel gaat gebruiken.