Waar moet even kijken als u een energielabel wilt gaan aanvragen?

Toen het klimaat heel erg in opspraak kwam omdat het helemaal niet goed gaat met het klimaat en we eigenlijk in een regelrechte klimaatcrisis verkeren, heeft men van alles in het leven geroepen om mensen bewust te maken van hoe slecht het gaat met het klimaat en daar onherroepelijk aan verbonden, het milieu. Zo is ook het zogeheten energielabel in het leven geroepen. Een label dat aangeeft hoeveel energie een apparaat bijvoorbeeld verbruikt. Een label wat loopt van A naar G, waarbij A het meest zuinige energieverbruik is en G het meest hoge energieverbruik aangeeft. Zo’n label is er ook voor woningen, het principe werkt hetzelfde. Als je tegenwoordig een woning wilt verkopen, dan ben je verplicht om je woning van een energielabel te voorzien. Eenmaal een energielabel aangevraagd dan kun je tien jaar vooruit. Een energielabel aanvragen, waar doe je dat? Wij hebben zelf ook met dit bijltje gehakt en wisten destijds helemaal niet dat we bij verkoop van onze woning een energielabel moeten aanvragen. Wij zijn toen op het internet gaan zoeken naar een energielabel aanvragen voor een woning. Uiteraard zijn er genoeg sites die de dienst van een energielabel aanvragen aanbieden. Elke site die deze dienst aanbiedt, werkt volgens de wettelijke regels die het vereist om een energielabel te kunnen aanvragen. Wat dat betreft zou het niet uit moeten maken met welke site je in zee gaat. Bij het kiezen van de site waar wij het noodzakelijke energielabel willen aanvragen, zijn wij afgegaan op ons gevoel en op de kosten die het met zich meebrengt. Wij hebben toen gekozen voor de site aanvragen-energielabel.nl. Deze site gaf ons een vertrouwd gevoel en qua prijs kwamen zij voor ons als beste uit de bus. Via deze site hebben wij een energielabel kunnen aanvragen voor onze woning. Ons gevoel klopte, de vragen die wij hadden konden zij snel en efficiënt beantwoorden en de afspraak kon ook snel worden ingepland. Door deze site hebben wij in zeer korte tijd een energielabel voor onze woning kunnen krijgen, waarbij alles snel en professioneel is afgehandeld. Indien nodig, zullen wij weer van hun dienst gebruikmaken.

Dit is de site waar u zijn moet als u een energielabel wilt gaan aanvragen

Een energielabel is iets dat tot stand komt door allerlei wettelijke bepalingen waar ieder bedrijf aan dient te voldoen. Echter zit er toch best veel verschil in de bedrijven. Qua service en dienstverlening zijn er voor veel bedrijven verbeterpunten. Wij hebben daarom destijds voor deze site gekozen, zij zijn betrouwbaar, professioneel, zeer efficiënt en prijstechnisch erg gunstig. Een site voor een fijne samenwerking.

Wilt u meer info?

Dankzij de site aanvragen-energielabel.nl, hebben wij snel en professioneel onze woning van het wettelijk verplichte energielabel kunnen laten voorzien. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij doen wat ze beloven.
  • Zij professioneel en efficiënt te werk gaan.
  • Zij prijstechnisch zeer aantrekkelijk zijn.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning van het noodzakelijke energielabel kan voorzien? Dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen om eens te bezoeken.